GRATIS VERZENDING IN BE VANAF €75
VERZENDING IN BE-NL-DE-ES-UK-FR-PT
SENDING WITH LOVE
WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE

VERZENDEN & RETOURNEREN

ONLINE AANKOPEN RETOURNEREN

IN DE VERZENDING ZIT JOUW FACTUUR EN RETOURFORMULIER, GELIEVE DEZE CORRECT IN TE VULLEN EN SAMEN MET DE FACTUUR IN JE RETOURPAKKET TE STOPPEN.

ZONDER DEZE GEGEVENS KUNNEN WIJ GEEN GELD TERUG STORTEN WANNEER U ALLES CORRECT HEBT DOORGEGEVEN STORTEN WIJ HET GELD TERUG BINNEN DE 14 DAGEN

DE RETOURKOSTEN ZIJN STEEDS VOOR EIGEN REKENING, WANNEER U HET ITEM IN PERFECTE STAAT HEBT ONTVANGEN. WANNEER DIT NIET HET GEVAL IS, GELIEVE ONS METEEN TE CONTACTEREN NA HET AANKRIJGEN VAN UW ZENDING, DIT BINNEN DE 12UUR. (0483515409)

PURE SENSE RAAD AAN OM DE GOEDEREN, VOOR ZOVER MOGELIJK, IN ORIGINELE VERPAKKING EN ORIGINELE STAAT (BV. NIET GEWASSEN, GEDRAGEN EN ONBESCHADIGD, VOORZIEN VAN ORIGINELE TAGS) TE LATEN DAAR DE AFNEMER AANSPRAKELIJK IS VOOR DE WAARDEVERMINDERING VAN DE GOEDEREN DIE HET GEVOLG IS VAN HET BEHANDELEN VAN DE GOEDEREN DAT VERDER GAAT DAN NODIG WAS OM DE AARD, DE KENMERKEN EN DE WERKING VAN DE PRODUCTEN VAST TE STELLEN.

RETOURNEREN VAN GESOLDEERDE PRODUCTEN IS NIET MOGELIJK 

RETOURNEREN IS OP EIGEN RISICO.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR HET VERLIES VAN RETOURZENDINGEN. WANNEER JE JE RETOUR OPSTUURT, BEWAAR DAN ALTIJD JE TRACK & TRACE BONNETJE TOT DAT JE RETOUR VERWERKT IS.

 

VOORWAARDEN RETOURNEREN 

WIL JE ITEMS RETOURNEREN? BEZORG ZE DAN BINNEN DE 14 DAGEN BIJ ONS TERUG. 

VERVOLGENS KUN JE HET PRODUCT BINNEN 14 DAGEN TERUG STUREN NAAR ONDERSTAAND RETOURADRES. WANNEER WE JOUW RETOUR SUCCESVOL HEBBEN ONTVANGEN EN DEZE AAN DE RETOURVOORWAARDEN VOLDOET, KRIJGEN JULLIE HET GELD BINNEN DE 14 WERKDAGEN OP JULLIE REKENING. 

ONTVANGEN WIJ DE RETOUR BUITEN 14 DAGEN, KUNNEN WIJ DEZE NIET ACCEPTEREN EN GAAN WIJ NIET OVER TOT TERUGBETALING. HET IS MOGELIJK JOUW PAKKET TERUG TE BEZORGEN NA BETALING VAN VERZENDKOSTEN. 

ITEMS DIENEN ONGEDRAGEN/ONGEBRUIKT TE WORDEN GERETOURNEERD 

ITEMS DIENEN IN ORIGINELE STAAT (INCL. TAGS) TE WORDEN GERETOURNEERD. 

ITEMS MET MAKE-UP, VLEKKEN, GEWASSEN OF PARFUMGEUR WORDEN NIET RETOUR GENOMEN. 

 

RETOURNEREN VAN EEN PAKKET BIJ AFHALEN IN ONZE WINKEL:

DE RETOURNERINGSTERMIJN BEGINT TE LOPEN VANAF DE MOMENT DAT JE EEN MAIL ONTVANGT VAN JE PAKJE. PAKJES DIENEN BINNEN 14 DAGEN GERETOURNEERD TE WORDEN IN ORIGINELE STAAT. 

BIJ SLUITINGSDAG KUNNEN PAKJES OOK AFGEHAALD WORDEN MITS TELEFONISCH CONTACT VIA HET NUMMER 0486760267. DIT NUMMER KAN NIET BEREIKT WORDEN OP ANDERE DAGEN!

WAT GEBEURT ER NA DAT UW PAKJE HEBT TERUG GESTUURD NAAR ONS? 

UW PAKJE KOMT BIJ ONS AAN EN WIJ VERWERKEN DEZE BINNEN DE 7 WERKDAGEN. 

DAARNA HEBBEN WIJ 14 DAGEN DE TIJD OM UW GELD TERUG TE STORTEN. STAAT HET GELD NA 14 DAGEN NIET OP UW REKENING, GELIEVE ONS ASAP TE CONTACTEREN VIA HET NUMMER 0483 51 54 09 

JE KAN JE PAKJE OOK TERUG BRENGEN IN ONZE WINKEL (ENKEL TE LIEDEKERKE). VUL DAN ZEKER OOK JE RETOURFORMULIER IN, JULLIE KUNNEN DAN EEN ANDER ITEM KIEZEN OF WIJ STORTEN HET GELD TERUG INDIEN JE ITEM AAN DE VOORWAARDEN VOLDOET. 

 

VERZENDEN 

JULLIE PAKJE ZAL MET LIEFDE GEMAAKT WORDEN. 

WIJ VOORZIEN (IN BELGIË) EEN GRATIS VERZENDSERVICE BIJ AANKOPEN VANAF €75

NA HET PLAATSEN VAN EEN BESTELLING EN HET AFRONDEN VAN DE BETALING, WORDT DEZE BESTELLING BINNEN 2 TOT 3 WERKDAGEN DOOR ONS VERSTUURD. 

AL ONZE VERZENDINGEN GEBEUREN VIA BPOST. 

WANNEER DE BESTELLING VERZONDEN IS ZAL U EEN VERZENDBEVESTIGING ONTVANGEN. VIND JE DEZE NIET TERUG IN JOUW MAILBOX? CHECK DAN ZEKER JE SPAM OF ONGEWENSTE MAILS. 

 

WANNEER WORDT MIJN PAKJE GELEVERD 

NORMAAL WORDEN DE PAKJES BINNEN BELGIË DE EERSTVOLGENDE WERKDAG NA DE VERZENDING GELEVERD.

HET KAN ALTIJD ZIJN DAT EEN PAKKET VERTRAGING OPLOOPT BIJ BPOST, HELAAS HEBBEN WIJ HIER GEEN INVLOED OP EN ZIJN HIERVOOR DAN OOK NIET VERANTWOORDELIJK. 

WANNEER WIJ HET PAKKET AANMELDEN EN VERZENDEN BIJ BPOST, ONTVANG JE EEN TRACK & TRACE CODE VIA MAIL ZODAT JE DE STATUS VAN JE PAKKET KAN OPVOLGEN. 

BEN JE NIET THUIS WANNEER BPOST KOMT LEVEREN? DAN ZAL DEZE EEN BRIEFJE IN DE BRIEVENBUS ACHTERLATEN MET EEN BERICHT WAAR JE JOUW PAKKET KAN AFHALEN. 

WANNEER DE POSTBODE DAT NIET DOET KAN JE ONS NATUURLIJK OOK ALTIJD BELLEN VOOR JE TRACK & TRACE CODE. 

 

RETOURADRES: 

BOETIEK PURE SENSE 

HOUTMARKTSTRAAT 31 

1770 LIEDEKERKE 

VOOR MEER VRAGEN? BEL OP HET NUMMER 0483 51 54 09 

 

 

VEEL LIEFS ♥

ANOUSHKA & TEAM 

GRATIS VERZENDING IN BE VANAF €75
VERZENDING IN BE-NL-DE-ES-UK-FR-PT
SENDING WITH LOVE
WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE